SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Föräldrarhjälp A-lags match
 
Tid:lör 29 oktober, 13:00 - 18:00
Plats:Visma Arena
Samling: Visma Arena
Aktivitetsinfo:Hej vi behöver ha totalt 10 föräldrar som behöver hjälpa till på A-lags match 29/10, kom gärna senast 13.00 till Visma Arena, se info nedan:
Information till föräldrar som har uppdrag i samband med Växjö DFFs matcher på Visma arena

Först och främst – stort TACK för att ni tar er an uppgiften att hjälpa till på Växjö DFFs matcher på Visma arena. Ni gör det möjligt för publiken som kommer till arenan att få en bra och smakfull upplevelse av matchen!

Antal föräldrar: minst 10 (är ni fler som vill hjälpa till är det bara att meddela info@vaxjodff.se så löser vi det – ingen blir gladare än vi och det är isåfall fler publikvärdar ni kommer vara)

Olika uppdrag:

Entré: 2 personer

Kiosk: 4 personer

Publikvärd: 4 personer (om fler än 10 föräldrar kan och vill hjälpa till ökas antalet personer här)

Här kommer en överskådlig information kring vad som förväntas av er i uppdraget och vad som händer i samband med ett matcharrangemang.

• Var på plats 2 h (gärna någon minut tidigare) innan matchstart –
Ni möts upp i foajén på Visma Arena av evenemangsansvarig, samlas sedan i pressrummet där evenamngsansvarig kommer hälsa er välkomna, introducera er för uppgifterna och sedan kommer ni få en sportslig uppdatering av vår huvudtränare Olof
Entréuppdrag:

• Stå i huvudentré och scanna av biljetter, släppa in publik som finns uppskrivna på listor som finns vid entréerna – Viktigt: bemöt publiken med ett härligt leende så att deras första intryck av matchen blir en härlig känsla
• Entréansvarig kommer finnas i anslutning av entrén och hela tiden vara behjälplig
Kioskuppdrag:

• Prioritet 1 är att få igång grillarna. Ni som får uppdraget i kiosken får instruktioner på plats, och ser till att grillen kommer igång så fort som möjligt.
• Ni som har uppdrag i kioskerna, se till att bekanta er med prislistorna, betalningsrutinerna.
• Se till att ha ett bra samspel när det bildas kö, och försök att ha så snabb hantering som möjligt vid varje kund. Så snart du är klar, kalla fram nästa i tur.
Publikvärd:

• Fördelas jämnt ut på arenan där publiken sitter och ser till att publiken sköter sig (ni ingriper inte vid eventuella bengalbränningar och blir någon situation obehaglig kontaktar ni evenemangsansvarig – ni ska känna er lika bekväma som publiken  

Om ni inte kan så försök gärna hitta någon annan förälder, se gästbok på SportAdmin.

tack på förhand.

/Ledarna F9

<< Tillbaka

 
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS