SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Tät fight mot Vittsjö slutade 0-3
2022-02-06 16:41

Vittsjö vinner söndagens träningsmatch med 0-3 (0-1), där siffrorna kanske inte riktigt visar matchbilden. Ett rutinerat och fysiskt Vittsjö ställdes mot ett ungt och piggt Växjö. Första halvleken blir tät, jämn och välspelad, där vi i flera sekvenser spelar riktigt fint försvarsspel. Relativt chansfattigt men Hanna Stokki har en nick precis över, som många i publiken trodde gick in, men det är Vittsjö som lite enkelt får göra 0-1 i den 19:e minuten. I slutet av första spelar vi oss fram till ett par fina lägen och Vittsjö blir tillbakapressat och åker bl a på 2 gula kort.

 

Även andra inleds friskt och här har vi en bra kvitteringschans på hörna. Vi fortsätter att rulla runt på hela truppen och med halvtimmen kvar genomför vi flera byten. Ny energi på planen där både Dessie Dupuy och Evelyn Ijeh kommer fram i varsitt friläge, men skotten går utanför. Slarv i slutminuterna innebär sedan att Vittsjö gör två snabba mål fram till slutresultatet 0-3. Sammantaget dock en nyttig, fysisk och väl genomförd träningsmatch.


Nyhetsarkiv
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS