SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Bara oavgjort mot Sundsvall
2022-05-01 20:39

I helgens hemmamatch mot Sundsvalls DFF hade vi siktet inställt på seger, men matchen slutar oavgjort 1-1 (1-1). Vi startar starkt mot ett lågt stående Sundsvall och skapar flera lägen i matchinledningen. Efter kvarten kommer också rättvist 1-0 där Dessie Dupuy gör sitt första mål i Elitettan, efter förarbete av Elin Nilsson och Hanna Stokki. Lite onödigt släpper vi sedan in Sundsvall i matchen och på bortalagets enda riktiga avslut på mål kommer 1-1 efter ett långskott som skruvar sig stolpe in.

 

Hela andra blir sedan en jakt på ett segermål som aldrig kommer, mot en motståndare som nu backat hem ännu mer. Vi forcerar allt vi kan där vi bl.a. har ett par frisparkar som är nära att gå in och vi vinner hörnstatistiken i matchen med 13-1. Sundsvalls målvakt Clara Ekstrand gör det bra och blir utsedd till bortalagets bästa spelare. Två straffsituationer i matchens slutsituationer passerar utan åtgärd från domaren och tiden rinner ut. Matchen slutar oavgjort och delad poäng känns inte rättvist. Dock fortsatt obesegrade och kvar i toppen med 11 poäng efter denna femte omgång. Bra tjejer!


Nyhetsarkiv
Målkalas i Uppsala2022-08-07 13:09
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS