SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Kvittering gav poäng mot Norrköping
2022-05-15 08:45

Det blev en ny enpoängare i lördagens möte hemma mot IFK Norrköping, där matchen slutar 1-1 (0-1). Vi inledde mycket nervöst och stod på hälarna medan IFK radade upp avslut mot vårt mål. På en märklig försvarssituation lyckas sedan Norrköping peta in ledningsmålet 0-1 och då har det bara gått 5 minuter. Här reser vi oss  och tar över kommandot i matchen, men har samtidigt satt oss i en svår situation där motståndaren kan backa hem och bevaka ledningen. Stort övertag och vi vinner hörnstatistiken med 5-1 i första, men inga riktigt klara målchanser.

 

I andra fortsätter vi trycka på och tempot är bra inledningsvis och på hörna från Alex kommer en härlig kvittering när Olivia nickar in 1-1. Bella byts in med halvtimmen kvar och gör det bra på vänsterkanten och har ett riktigt bra avslut, där målvakten räddar. Även Evve och Dessie har bra avslut, men det blir inga mer mål på Visma arena idag. Ny enpoängare och fortsatt obsegrade!


Nyhetsarkiv
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS