SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Våren avslutas med seger mot Bergdalen
2022-06-18 18:28

Yezzz, vi vinner dagens möte mot Bergdalen IK med 6-1 (2-0) hemma på Visma Arena. Kanonstart med 1-0 på hörna i 2:a minuten, där Evve nickar men där domaren noterar självmål av Bergdalen. Efter halvtimmen nytt VDFF-mål när Stokki på klassiskt manér forcerar in 2-0, men sedan blir det inte mer i första och vi har lite svårt att komma till vassa avslut.

 

Bättre fart i andra där Elin fixar en straff i inledningen som Evve sätter till 3-0. Dessie kom in i paus och är en frisk fläkt på kanten och med halvtimen kvar även Tilde som högerback. 4-0 kommer efter snygg vändning på mitten ut till Tilde som rundar och frispelar Mimmi som avslutar på ett. Vi har blivit bättre på fasta situationer och på frispark 20 min in i andra når Evve in till Dessie och vi har 5-0 på tavlan. Fortsatt tryck och med 10 min kvar bryter vi tidigt ett uppspel, där Elin frispelar Dessie som gör 6-0.

 

Matchen avslutas sedan med att Bergdalen reducerar till 6-1 genom #9 Izabella Bergström, som drar två spelare och klipper upp bollen i första krysset - stiligt! Ett särskilt tack också till vår engelska planskötare Troy Mayo som idag presenterade den finaste matta vi sett någonsin på Visma arena! Nu tar vi lite ledigt och säger som Kungen - Trevlig midsommar!


Nyhetsarkiv
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS