SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Seger i toppmötet mot Jitex
2022-08-07 13:10

Såjaaa, Växjö tog det hela vägen och kunde på lördagseftermiddagen besegra Jitex BK med siffrorna 3-1 (0-0) hemma på Visma Arena. Jämn och tuff match som aldrig var ful, men där domaren hade svårt att lägga sig på rätt nivå i besluten. Tempot var bitvis högt och Jitex gör det bra med farliga omställningar och en storspelande målvakt i #99 Anna Larsson. Övervikt i chanser för VDFF i första och det ser ut som om Dessies nickmål precis innan paus inte är offside.

 

Ny fart i andra och nästan direkt förlösande 1-0 av Stokki, efter inlägg från Amanda och skarvning av Elin. Därefter ytterligare ett flertal målchanser men istället 1-1 av Jitex på ett överraskande långskott. Tempot sjönk och det här kunde blivit slutresultatet, men till skillnad från i våras körde vi på hela vägen till slutsignal. Med tre minuter kvar av ordinarie speltid gör Elin 2-1 på ett skott utifrån, framspelad av Evve och nu blir det riktigt bra fart på arenan. Med matchens sista spark gör sedan Mimmi på egen hand snyggt 3-1 och vi tackar publiken som stöttade oss i detta och som var lite större än vanligt. Vi vinner rättvist toppmötet mot Jitex och stärker våra poäng i toppstriden - fantastisk insats tjejer!


Nyhetsarkiv
Målkalas i Uppsala2022-08-07 13:09
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS