SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Upp i serieledning efter vinst mot Lidköping
2022-08-28 18:58

Yezzz! Grymt härlig seger med 1-0 (1-0) i Lidköping efter mål av Pennan. Svår bortamatch mot ett fysiskt Lidköping som gav allt för att hänga med i toppen. Lollo tvingas inleda med en jätteräddning redan i 4:e minuten och det är först efter 10 min som vi tar tag i matchen. Nu radar vi upp chanser där bl.a. Evve lägger bollen förbi målvakten men den går i stolpen. Elin har ett friläge som målvakten räddar och därtill har vi flera skott och nickar som inte går in. 1-0 kommer sedan på en hörna där Pennan till slut trycker in bollen och vi fortsätter därmed att leverera mål från våra mittbackar.

 

Backlinjen jobbar bra ihop och Thea bjuder på några riktigt snygga brytningar. Vår offensiv kommer av sig lite i början på andra, men med 20 min kvar radar vi upp en ny omgång målchanser där Evve har några riktigt tunga skott, Stokki är nära att stöta in en retur och Elin har en boll i ribban. Dessie utses till matchens lirare i bortalaget och Lollo håller nollan igen! Segern innebär att Växjö DFF nu går upp i serieledning. Härligt jobbat idag tjejer!


Nyhetsarkiv
Målkalas i Uppsala2022-08-07 13:09
Mållöst i Alingsås2022-05-07 20:04
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS