SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Fotbollsskolan 2022!
2022-05-18 16:41

Planeringen för fotbollsskolan är i full gång och anmälningarna trillar in likaså 🤩 

 

Om du inte har hunnit anmäla ditt barn ännu är detta en vänlig påminnelse för det, sista anmälningsdag är 31 Maj! Anmälan görs HÄR!

 

Hoppas vi ses och startar sommaren med en härlig fotbollsfestkänsla 🥳 

 

💙🖤
#VDFFfamiljen 
#FramåtTillsammans

PRESSMEDDELANDE
2022-05-16 14:54

I senaste matchen mot IFK Norrköping gick Nesrin Akgün ut skadad. 

 

Det har nu visat sig att Nesrin ådrogs sig en fraktur i foten och är därför borta i minst sex veckor. 

 

Vi skickar all stöttning till Nesrin i sin rehab kommande veckor och ser fram emot hennes återkomst till planen. 

 

Stort tack!
2022-05-06 18:50

Idag tackade vi av Theresia Freitag, Sofia Mårdh och Peter Magnusson som alla bidragit med ett enormt engagemang i Växjö DFF:s styrelse samtidigt som de även haft och fortsättningsvis kommer att ha ledaruppdrag i våra barn- och ungdomslag 👏🏽 

Återigen, tusen tack för allt! 💙🖤


Vi ses framöver 🫶🏽 

#FramåtTillsammans 
#VDFFfamiljen

I huvudet på Lotta Schelin
2022-04-21 14:26

I samband med vår första temamatch "Kärleksmatchen" - som infaller under Växjö Pride veckan och samma dag som Pride-paraden kan vi nu gladeligen presentera att vi i samverkan med RF-SISU Småland kan bjuda er på en föreläsning med ingen mindre än Lotta Schelin

 

Lotta Schelin är en av världens främsta fotbollsspelare med fyra OS, tre VM, flera EM och flera ligatitlar. Med sina historiska 88 landslagsmål håller hon rekordet över flest landslagsmål av alla svenska fotbollsspelare. Idag är hon dessutom en högt uppsatt expert- kommentator inom fotboll.

 

Lotta kommer bjuda oss på en spännande föreläsning om sin karriär samtidigt som hon även delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar om hur vi kan skapa inkluderande och HBTQ-medvetna miljöer i föreningslivet så att alla barn, tonåringar och vuxna ska känna sig trygga i att vara sig själva och kunna älska den man vill.

 

Föreläsningen passar såväl äldre aktiva som ledare, är kostnadsfri och vår samarbetspartner Visma bjuder dessutom på fika. 

 

Föreläsningen sker på Östergatan som Östers IF erbjuder oss kostnadsfritt för denna magiska kväll. 

 

Detta vill ni inte missa - så boka in den 9:e Maj, 18:30-19:45, i era kalendrar! 

 

För att kunna vara med på föreläsningen krävs en anmälan på följande länk:  https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1615363

 

 

Redan nu ett stort tack till Lotta som vill vara med oss och fira kärleken! 

 

#kärleksmatchen #skickavidarekärleken 

#FramåtTillsammans 

 

Omgång 4 i Elitettan
2022-04-21 14:24

Imorgon åker A-laget till Mallbacken för att på lördag fightas om vem som ska toppa Elitettans tabell!

Kan du inte följa matchen på plats kan du se den live på både Smålandsposten eller Sportexpressen Play. Ange oss som din klubb för att samtidigt stötta oss i Växjö DFF 💙🖤

Avspark 15:00, hoppas vi ses! 🙌🏽

#FramåtTillsammans
#VDFFfamiljen

Framåt Tillsammans
2022-04-20 14:47

Säsongen är i fullgång och Växjö DFF har börjat landa i nya organisationen, nya tränare, många nya spelare och speciellt ett nytt tänk.  

 

För oss i Växjö DFF är det otroligt viktigt att alla som vill, hittar sin plats i vår förening, oavsett i vilken roll. 

 

Vår fantastiska säljvansvarige Patrik Adaktusson började redan förra året dra igång några hållbarhetsinitiativ - som vi hela tiden försöker utveckla samtidigt som vi vill lyfta blicken ännu mer och se vad vi kan bidra med för hela Växjö. 

 

För att förankra våra hållbarhetsinitiativ ännu mer kommer vi i år att sätta fokus mot ämnen som vi tycker är viktiga att lyfta och först ut är just det som berör oss mest - att sprida kärlek. 

 

Kärlek för oss innebär att vara goda medmänniskor - där respekt och omtänksamhet är två viktiga pelare. Respekt att försöka förstå enskilda individer och vara nyfikna på att lära oss av det som skiljer oss åt och omtänksamhet att alltid visa att man vill väl men också bemöta andra människor och utgå från att de vill oss lika väl. 

 

Därför heter vår första temamatch för 2022 just "Kärleksmatchen". I våra sociala kanaler kommer vi uppmärksamma "kärlek" på olika sätt och utmanar våra följare att hänga på. Internt kommer vi bland  annat att jobba i olika lärgrupper med alla våra barn- & ungdomslag, Akademin samt A-laget. Detta sker i samverkan med RF-SISU Småland, där vi i år har valt att fokusera på "lagbygge" och vad det egentligen innebär. 

 

 

Mer om detta kommer framöver, men boka redan nu in den 14:e Maj för att fira kärleken tillsammans med oss på Visma Arena ❤️ 

 

#kärleksmatchen #skickavidarekärleken 
#FramåtTillsammans 

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS