SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Halva Potten
2022-06-18 18:57

Matchen den 18 juni utföll vinsten 2510 kronor på lott nummer 2600

Vinnaren kan kontakta Växjö DFF via mail info@vaxjodff.se 

Med vänlig hälsning

Växjö DFF

Izabell Afram förlänger!
2022-06-16 15:00
Foto: Imagine studios

Izabell Afram förlänger!

 

Växjö DFF förlänger med Izabell Afram med ytterligare två år. Izabell som flyttades upp från vårt akademilag inför denna säsong får alltså fortsatt förtroende i A-lagstruppen. 

 

Izabell Afram om förlängningen:

 

- Det känns jättekul att förlänga eftersom jag trivs bra i klubben, dels att få vara kvar i Växjö men också att få vara med på resan tillbaka till OBOS Damallsvenskan! Växjö DFF är klubben jag har växt upp i och jag känner att det är här jag hör hemma. 💙🖤

 

Dennis Popperyd, Sportchef säger så här om förlängningen:

 

- Väldigt kul att Izabell har valt att förlänga med oss och vill vara med på resan vi påbörjat. Bella har sedan hon tog steget upp till A-laget utvecklats rejält och varit med och konkurrerat om startplatserna på riktigt. Med de offensiva kvalitéer hon har och den orädsla hon arbetat fram i offensiven kan hon nå väldigt långt! 

Sophia Redenstrand klar för ytterligare ett år i Växjö DFF
2022-06-09 12:00
Foto/ ImagineStudios

Växjö DFF förlänger med ytterbacken Sophia Redenstrand. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024.

 

- Vi är väldigt glada över att ha förlängt ytterligare ett år med Sophia. Hon har tagit nya steg i sin utveckling varje dag och bidrar stort till laget både på och utanför planen säger Dennis Popperyd, Sportchef.

 

Sophia Redenstrand har hunnit spela 10 matcher med Växjö DFF och så här säger hon om förlängningen:

- Det känns fantastiskt att förlänga med Växjö och jag är otroligt tacksam för den möjligheten! Att förlänga med Växjö var ett självklart val för mig, då jag trivs extremt bra i klubben och vill inget annat än att vara med på resan som vi påbörjat i år! 💙🖤

 

Halva Potten
2022-06-05 08:31

Matchen den 4 juni utföll vinsten 2200 kronor på lott nummer 2643

Vinnaren kan kontakta Växjö DFF via mail info@vaxjodff.se

Med vänlig hälsning

Växjö DFF

Maria Møller Thomsen tillbaka i Växjö DFF!
2022-05-27 09:54

Växjö DFF har tecknat ett proffskontrakt med Maria Møller Thomsen efter att hon varit skriven i föreningen och tränat med A-laget sedan mars 2022. Avtalet sträcker sig över resterande säsongen 2022.

 

”Jag ser otroligt mycket fram emot att sätta på mig Växjö DFF tröjan igen nu i 2022. Sedan jag spelade i Växjö DFF senast har jag samlat en massa erfarenhet med spel i både Danmark och Italien, och jag vill göra allt jag kan för att ta klubben tillbaka till OBOS Damallsvenskan.” - säger Maria Møller Thomsen.

 

Den 23-åriga mittbacken började sin fotbollskarriär i hennes moderklubb Kværndrup Boldklub och 2013 bytte hon till Odense Boldklub. 2014 blev det Næsby Boldklub för att 2017 spela med Odense Q. 2018-2019 spelade hon i LB07 innan hon 2020 anslöt till Växjö DFF för första gången. Inför säsongen 2021 blev det först spel i Fortuna Hjørring innan hon samma säsong flyttade till Italienska S. S. Lazio. Italienvistelsen blev dock kortvarig och förflyttningen till Växjö DFF gjordes redan i mars 2022 där det fanns en plan för att så småningom skriva ett nytt proffskontrakt med 23-åringen.

 

Maria Møller Thomsen har dessutom representerat Danmark U16-, U17-, U19- samt U23-landslag.

 

”Maria har tränat med oss ett tag nu och dels tränat upp en matchform men också kommit in väldigt fint i laget. Maria är en trygg och bollsäker mittback som passar bra in i vårt sätt att spela fotboll och kommer konkurrera på den platsen framöver. Eftersom hon redan var skriven hos oss är hon också spelklar redan nu vilket passar oss bra.” - säger Dennis Popperyd, Sportchef.

 

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen tillbaka Maria!

Växjö DFF & Annabel Haffenden går skilda vägar
2022-05-24 16:16

Växjö DFF och Annabel Haffenden har valt att bryta kontraktet i förtid. Annabel kommer därför lämna truppen onsdag 25/5.

 

Vi vill rikta ett stort tack till Annie för din tid hos oss i Växjö DFF.

Nyheter från våra lag
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS